8. april 2022

Ramt på livet

Tab har mange former. Det kan handle om dødsfald, sygdom, ulykke, stress, moralsk skade eller skilsmisse. Når et menneske får revet tæppet væk under sig, vil eksistentielle og religiøse spørgsmål ofte melde sig. Troen kan være et aktiv, der gør, at man kommer lettere igennem en krise. Metoden bibelsk sjælesorg inddrager de største fortællinger, som tabet spejles i. Samtidig gives der indblik i sorgreaktioner, krisepsykologi og arbejdes med skriveøvelser og poesi i verdensklasse.

Siden 2014 har Synne været engageret i bibelsk sjælesorg. Hun har studeret metoden blandt fængslede, hiv-ramte, torturofre, (børne)soldater, flygtninge og forfulgte, har deltaget i globale konferencer og er certificeret som Master Facilitator fra Trauma Healing Institute i USA. Synne underviser i metoden globalt, afholder sorg- og samtalegrupper og har været primus motor i at få bibelsk sjælesorg til Danmark.

https://www.bibelselskabet.dk/webshop/nar-gud-bojer-sig

“Bibelen handler om det liv, vi lever med og mod hinanden. Bibelen rummer hele det eksistentielle spektrum, hver en følelse er repræsenteret. Bibelens ord kan forundre, provokere, skubbe til vores tanker, ændre vores perspektiv på verden, de andre og give fornyet livsmod. Bibelen er, ikke overraskende, stærkt efterspurgt hos fattige og forfulgte kristne i det meste af verden.”